Előnnyel versenyben.

Ki ne szeretett volna gyerekként alkotó életet élni? Nekem megadatik mindez és örömmel gondolok arra a szép és küzdelmes évtizedre, amit ebben a hivatásban töltöttem. Tim Ferris szavaival élve:
A világ aranybánya, ahol más emberek fejében kell ásnod, hogy felszínre hozhasd a kincseket. Ahhoz, hogy legyen egy “csákányod”, kérj tanult segítséget! Igy nemcsak támaszod leszek, de együtt felismerjük a versenyelőnyödet.

Elköteleződés.

A közösségi háló egyszerre jelenti a hajótörést és a mentőtutajt napi élményeinkben.
Lebegünk a virtualitásban, hiszen a vonzása megtalált több milliárd embert.
Ahhoz, hogy az élmény mindig kellemes legyen, esztétikus, szép látvánnyal és igaz gondolatokkal támogatlak rajzban és képben.

Igy teremtünk.

Az élet igazi, nagy vállalkozásai nem hőstettek, hanem türelemjátékok.
Akár első alkalommal, akár többedszer dolgozunk együtt: összeköltöztetni gondolatainkat mindig nagy kihívás és móka egyben.
Miért tesszük ezt? Azért, mert így teremtünk az alkotó képzelettel.

Varázslat színesben.

A siker fejben dől el és a kéz rajzolja hozzá a kontúrokat. Téged is érdekel, hogyan? Társulj mellénk a kreatív ötletelés kalandjában! Keress, írj, kövess a közösségi médiában! Kérdezz! Hiszen abból tanulunk a legtöbbet.

Szoftverek.

Adobe PhotoshopAdobe After EffectsAdobe IllustratorAdobe IndesignAdobe Premiere Pro szoftverekkel dolgozunk a nyomdakész minőségért veled.

Tudtad, hogy dolgoztam az RTL Klubban és az Echo Tévében? Én voltam az, aki a napi hírműsorok animációit, grafikákat készítette. Dolgoztam térképeken, időjárás előrejelzéseken.
Ismerem a
Google Earth pro, VisArtis programokat ehhez.

Máskor az AdobeCS6, a Photoshop, Adobe Illustrator és a Keynote 9 programnak kedvezett a szerencse. Ezekkel nemcsak a tévében, de a nyomtatott névjegyek, sajtóanyagok és magazinok terén is jeleskedtem.

Animációk

TV Műsor

képi megoldások

Játékos

kép és látványok

Illustrator

Képességem
Web Designer 75%
Animációs kisfilm 60%
Kiadványszerkesztés, magazinok 85%
Logo 85%
Arculattervezés 100%

Ha elfogytak a szavak,
mondjuk el színekkel!

hogy az életed költészet legyen

Translate »