Expo

A Glatz pultját az interjú szoba és fogadópult adottságai szerint a hagyományos pop-up textilpulthoz képest kitűnő stabilitással és terhelhetőséggel jellemezhető műanyag lapok és fémváz köré terveztük.

A pult felülete fehér színű bútorlap, amire külön kérésre felhelyezhető bármilyen logó, felirat, de akár teljes egészben fóliával bevonható, fények, egyéb hatások érhetők el egy logo mutáns bevetésével. Az önkéntes reklámfelületen nyomott minták, szlogenek egyedivé teszik a látványt már az előtérben. A pluszban adottságként megjelenő számos reklámfelülettel az expók világa végtelen lehetőségét kínálja az összhanghoz, amit sugározni fog céged.

Állásbörzéken, vásárokon, fesztiválokon elegáns és tartós megjelenés akár az építtetővel együttműködve. Vágott, stancolt fóliák, ragasztott plakátok, logók, irányító táblák és minden más egy szakember kezében!

Néhány vagy egyetlen fontos megjelenéshez, de több évig használt pultokhoz is kitűnő választás, ha céged vásárokon, szakmai kiállításokon jelenik meg. A felállítható mobil pult- kényelmes magasságot, praktikus méretet biztosít. Exklúzív nyomatfelhelyezéshez, nyomatcseréhez, expo háttérfalhoz és kiemelt hatások eléréséhez megoldás. Minden egyben, minden elemében!


LEHETŐSÉGEK:
  •  párosítsa expo háttérfallal, az összhang különösen megemeli kiállítási standod exkluzivitását, minőségi megítélését

Velük is dolgoztunk: Glatz             Iparág: agrárgazdaság

Tovább lapozok

See our other portfolio

Advertisement

Expo, Advertisement

Logo

Expo, Advertisement

Video

Branding, Logo, Illustration

Branding

Branding, Logo, Illustration

Translate »