ARCULATTERVEZÉS

Arculattervezés

Komplex folyamat során veled egyeztetve választjuk ki közel egy tucatnyi elemből azokat az összetevőket, amelyek passzolnak a céged céljaihoz, tevékenységéhez. Az ésszerűség határain belül maradva kis- és nagyarculat is készülhet. Ezek közt csupán az elemszám a különbség. Gyakran logót, névjegyet, levélpapír fejlécet és borítékot vagy bélyegzőt tervezünk a szórólapod vagy brossúrád mellé.

Természetesen! Sőt! Még segítünk is megtalálni kedvenc színed pontos nyomdai színjelzését, plusz további minimum három alapszínt választunk hozzá, amivel legelőnyösebb lehet a színek nagy családjában a “tiéd”.

Mindkettőből dolgozunk és jól ismerjük mindkét színcsaládot. Ha hűvösebb, “téliesebb” hangulatra vágysz, vagy terméked, szolgáltatásod ezt tükrözi, mi kérdés nélkül jövünk a megoldással, akkor is, ha te magad nem tudod, mi mellett döntsél. Meleg színek és hidegek között úgy szoktunk dönteni, hogy megmutatunk belőlük egy-egy alapszínt. Igy a vevő ízléséhez mérten, szinte rögtön le tudja voksát tenni.

El is várjuk. De inkább mértékkel. Ha kérésed van vagy meggondoltad magad egy részlet kapcsán, kérlej szólj 24 órán belül. Ekkor még lehetőséged van új színt, elemet vagy átcsoportosítást kérni. Ha összesen 3 kisebb módosításnál, feladatnál több változtatást kérsz, óradíjas elszámolás lép életbe és minden plusz költség.

A tervezés megkezdése előtt legalább egyszer beszélünk konzultáció keretében, ahol megállapodunk arról, hogy neked és cégednek mi ésszerű, mi kell mindenképpen. Ha bizonytalan vagy, előtte olvasd át a nyitólap Csomag Ajánlat részét. Itt megtalálod, milyen jellemzőkkel, miket tudunk elkészíteni.  

    Leave Your Comment Here

    Translate »